elzenhof.nl Ligging van Elzenhof
Elzenhof
Inrichting
Inventaris
Ligging
Foto's
Links
Beschikbaarheid
Huurprijs
Verhuur
De indrukwekkende rood/witte vuurtoren van Ameland staat vlak bij Elzenhof in het bos. Elzenhof is rustig gelegen aan de westkant van Ameland, vlak bij Hollum. Het huis heeft een riante door groen omsloten tuin van ruim 1300 vierkante meter, met volop zon en schaduw. Vanuit huis en tuin heb je vrij uitzicht over de weilanden richting het dorp. Het huis staat op een prachtige plek in de luwte van het bos. In het bos, op een steenworp afstand, liggen de eendenvijver, een grote zandkuil en verschillende kinderspeelplaatsen. De indrukwekkende rood/witte vuurtoren van Ameland staat vlak bij Elzenhof in het bos.


Vanuit de tuin loopt u zo het bos in.

Strand en zee liggen op maar een minuut of tien lopen; langs de bosrand naar het rustige ‘zuidwest’, door het bos richting het badstrand, of naar het noorden richting moeras en de Noordzeekust.

De afstand tot het dorp Hollum is ongeveer 800 meter. In Hollum bevinden zich een goed voorziene supermarkt, een bakker, drogist, welkoop, diverse andere winkeltjes en verschillende restaurantjes.

Vanuit Hollum kunt u heerlijke fietstochten maken langs het Wad of door de duinen.

Informatie verhuur: Foka Vonck, +31 (0)50 5032389, info@elzenhof.nl.